"Енергоремонт холдинг" спечели обществена поръчка за 1.8 млн. лв.

610

"Енергоремонт холдинг" () спечели обществената поръчка на ТЕЦ "Варна" на стойност от 1.83 млн. лв. без ДДС или 2.2 млн. лв. с ДДС, съобщиха от Агенцията по обществени поръчки.

Заданието е за основен ремонт на блок № 4 - котелно, турбинно, ел. оборудване и контрол на метала. Договорът е сключен на 1 април, като при изпълнението на поръчката няма да участва подизпълнител.

От началото на месеца това е третото известие за спечелена обществена поръчка от „Енргоремонт холдинг“. Както Profit.bg вече писа, холдингът и ТЕЦ „Варна“ сключиха други два договора. Единият е за ремонт на ел. двигатели 0.4 кV, 6 кV, пренавиване на бобини и трансформатори и е на стойност от 390 хил. лв. без ДДС (468 хил. лв. с ДДС).

Съгласно втория договор с ТЕЦ-а, дружеството ще осъществи стругарофрезистки и шлосерски услуги. Стойността на възложените дейности е 400 хил. лв. без ДДС.

През този месец стана ясно, че между „Енергоремонт холдинг“ и „Енел Марица Изток 3“ също има сключено споразумение. В „Енел Марица Изток 3“ компанията ще извърши обновяване на дробилки и валкови сита в Корпуси I и II. Контрактът е за общо 1.543 млн. евро (3.089 млн. лв.) без ДДС.

Акциите на холдинга са търгувани за последно на БФБ на 9 април, когато са прехвърлени 7 лота. Средната цена за акция е 48.37 лв.

Повече за спечелените обществени поръчки на "Енергоремонт холдинг" от началото на годината досега може да прочетете тук.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg