Еврохолд България свиква извънредно общо събрание през октомври

428
Еврохолд България свиква извънредно общо събрание през октомври

На 27 октомври 2008 г. Управителният съвет на „Еврохолд България“ АД свиква извънредно заседание на Общото събрание на акционерите на дружеството.

Основна точка в дневния ред е овластяването от Общото събрание на акционерите на Управителния съвет на дружеството да сключи договор за поръчителство, по силата на който „Еврохолд България”АД да стане гарант на своето дъщерно дружество „Евролийз Ауто”АД относно спазване и изпълнение на задълженията по договорите му, свързани с осигуреното международно финансиране на лизинговото дружество от страна на Deutsche Bank.

Във връзка с провеждането на извънредното заседание на ОСА, Управителният съвет на „Еврохолд България”АД е приел мотивиран доклад и допълнение към него относно целесъобразността и условията за извършване на сделки по реда на чл. 114, ал. 1, т. 2 от ЗППЦК.

Докладът и допълнението към него представляват част от материалите за заседанието, които са на разположение на акционерите и техните представители в офиса на дружеството.

Рано днес книжата на холдинговото дружество бележат спад от 9.81%, до 3.40 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg