Ейч Би Джи фонд за инвестиционни имоти АДСИЦ вече е публично дружество

506
„Ейч Би Джи фонд за инвестиционни имоти” АДСИЦ бе вписано като публично дружество във водения от Комисията за финансов надзор регистър.

Фондът увеличи капитала си с минимално изискуемите 30% от 500 хил. лв. на 650 хил. лв., като в процедурата участваха две физически лица.

Дружеството планира изграждането на търговски комплекс със заведения, офиси и жилища в Студентски град, София, става ясно от проспекта му.

Разгърнатата застроена площ ще е 8 870 кв. м, докато приблизителната стойност на проекта е 7 млн. лв.

Според плановете на дружеството, сградата ще се състои от пет основни и две спомагателни нива. На партерното ниво ще бъдат разположени коктейл-бар и ресторант, докато на втория етаж ще се намира билярд клуб и италиански ресторант.

Фондът планира да финансира дейността си чрез набраните средства от първоначалното увеличение на капитала (до 650 хил. лв.), второ увеличение на капитала (до 8 млн. лв., което ще се осъществи до края на 2007 г. и дългово финансиране в размер на 2 млн. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg