ФеърПлей Пропъртис обяви печалба от над 2.1 млн. лв. за тримесечието

515
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София обявява 2.125 млн. лева печалба и 13.3 млн. лв. постъпления от продажби (плащания на клиенти) за първото тримесечие на 2007 г., според постъпила информация от дружеството на БФБ.

Приходите на дружеството за периода са общо 4.345 млн. лв. Над половината от тях 2.231 млн. лв. са от продажби на апартаменти в комплекса Санта Марина до Созопол, а останалите са от преоценка на придобитите от дружеството поземлени имоти в Созопол и Сандански - общо 100 дка.

За същия период дружеството е договорило нови 100 продажби, с което общият размер на продажбите на апартаменти достига 219. Нетната печалба за тримесечието на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ възлиза на 2.125 млн. лв., които заедно с преоценката водят до нарастване на активите на дружеството с 10 млн. лв.

Общата сума на активите на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ-София вече достига 81.822 млн. лв. при основен капитал 50.7 млн. лв.

Основен акционер в дружеството е „ФеърПлей Интернешънъл” АД със 74% дял в капитала.

Вчера се изтъргуваха 6 160 акции на дружеството на средна цена 1.09 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg