От тази седмица финансовите продукти на Овергаз Капитал” АД се предвалагат във всички фронт офиси на най-големия кредитен консултант на пазара на ипотечното кредитиране в страната – КредитЦентър, информираха от компанията за Profit.bg.

В края на месец март тази година финансовата компания на „Овергаз” подписа договор за сътрудничество с консултантската фирма.

Отначало кредитите на „Овергаз Капитал” се предлагаха само в софийските офиси на Кредит Център. Сега към тях се прибавиха нови 10 точки за продажби в градовете: Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив, Русе и Стара Загора, с което общия им брой става 17.

Финансовите продукти на „Овергаз Капитал”, обект на договора с кредитния консултант, са: „Потребителски кредит”, „Кредит, обезпечен с ценни книжа”, и „Кредит за оборотни средства за корпоративни клиенти”.

Увеличеният брой точки за продажба изразява желанието на финансовото дружество от семейството на „Овергаз” да направи своите продукти по-лесно достъпни за потребителите на кредитния пазар.

Към момента продуктите на „Овергаз Капитал“ се предлагат в 80 точки в цялата страна, договорени на базата на стратегически партньорства с други компании.