Фирма „АПРА” ООД изпълнява проект за обучения

2016
Фирма „АПРА” ООД изпълнява проект за обучения

Фирма „АПРА" ООД изпълнява проект за обучения по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2007 - 2013:

  

 Договор за безвъзмездна финансова помощ № ESF-2102-01-07050

Проект: „Повишаване конкурентоспособността на фирма „АПРА" ООД посредством обучения на мениджъри и служители"

В рамките на проекта ще бъдат реализирани следните обучения:

  - Обучение на 20 служители на „АПРА" ООД за повишаване на професионалната квалификация по част от професия „Сътрудник маркетингови дейности" (код 342020, 2-ра степен на професионална квалификация);

  - Обучение на 20 служители на „АПРА" ООД за придобиване на ключови компетентности в област „Управление на проектен цикъл".

На успешно завършилите обченията ще бъдат издадени Удостоверения за част от професия „Сътрудник маркетингови дейности", както и сертификати на обучаващите организации.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2007 - 2013, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз

Инвестиране във вашето бъдеще"

Общата стойност на проекта е 24 275 лв. Проектът е финансиран 100% по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2007 - 2013 като 85% от стойността на проекта се финансира със средства от ЕСФ, а 15% от стойността на проекта се финансира със средства от националния бюджет на Р. България.


Българският бизнес

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg