Фонд за недвижими имоти България продава имоти за 11.15 млн. евро

477
Фонд за недвижими имоти България продава имоти за 11.15 млн. евро

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ сключи предварителен договор с „Хюндай Бизнес Център" ЕООД, съгласно който дружеството продава магазинната част от Търговски И Бизнес Център, който е в процес на изграждане и се намира срещу Бизнес Парк София, съобщи БФБ.

Договорената продажна цена за търговската част е 11 150 000 евро, в която сума не е включен ДДС, и е дължима на вноски в зависимост от степента на завършеност на сградата.

Търговската част, обект на сделката, е с площ от 15 013 кв. м и се състои от шоуруми, подземен паркинг с паркоместа, офисни и санитарни помещения.

Нека припомним, че Фонд за недвижими имоти България спечелили организирания от Агенция за държавни вземания търг с тайно наддаване на терени в гр. София, които са придобити от държавата по производството по несъстоятелност на "Елитбанк" АД и се намират в район Младост IV - местност Камбаните.

Предложената цена от дружеството за 77 978 кв. м е 37 536 421 лв. Предстои издаване на постановление за възлагане от Агенция за държавни вземания.

До момента днес по позицията са изтъргувани 8797 акции на средна цена 1.64 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg