Форуком АД купи 24% от Форуком Фонд Имоти АДСИЦ

1274
Форуком АД-Хасково е придобил 175 хил. акции, или 24.48% от капитала на Форуком Фонд Имоти АДСИЦ-Хасково, става ясно от съобщение на сайта на Българска фондова борса.

Като продавач в институцията е отразен ФК Форуком и ко ООД-Хасково, намалил дела си до 13.98%.

Справка в АПИС сочи, че Форуком АД е собственост на Тенчо Лилянов и Даниел Гаргов, притежаващи по 70 и 30% от дружеството. Основни акционери в ФК Форуком и ко ООД са Надежда Лилянова и Даниел Гаргов, имащи по 70 и 30 на сто от капитала.

Междувременно стана ясно, че Форуком Фонд Имоти АДСИЦ-Хасково учредява на ЕВН България Електроразпределение АД, право на строеж за построяване на бетонов комплектен трансформаторен пост със застроена площ 6 кв. м. и прилежащата около трафопоста сервитутна ивица, в собствения на учредителя недвижим имот, представляващ: поземлен имот находящ се в гр. Хасково, с площ на имота по скица 3 599 кв. м., а по документ за собственост 3 554 кв. м., за сумата от 437. 60 лв. без ДДС.

Последната сделка с книжата на дружеството бе сключена по време на търговската сесия от 11 декември 2007 г. на цена от 1.20 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg