Георги Бисерински е новият изпълнителен директор на КД Инвестмънтс

780
Георги Бисерински е новият изпълнителен директор на КД Инвестмънтс

Георги Бисерински поема длъжността Изпълнителен директор на управляващо дружество КД Инвестмънтс ЕАД. През последните 2 години Бисерински е заемал позицията Портфолио мениджър на ИП КД Секюритис ЕАД, отговаряйки за управлението на инвестиционните портфейли на клиентите и изготвянето на финансови анализи.

Георги Бисерински има значителен опит в областта на българския капиталов пазар.

Като дългогодишен журналист е автор на редица борсови публикации и анализи. Работил е за икономически печатни и електронни медии, изследвайки състоянието и насоките на развитие на отделни компании и на фондовия пазар като цяло.

КД Инвестмънтс ЕАД е управляващо дружество, което управлява дейността на инвестиционно дружество от отворен тип КД Пеликан АД и на ДФ КД Акции България и ДФ КД Облигации България.

КД Инвестмънтс ЕАД е част от международната финансова група KD Group, базирана в Словения, с лидерски позиции на финансовите пазари в Централна и Източна Европа.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg