Химимпорт Инвестмънт възвърна дела си в Ямболен

787
Старлайт Мениджмънт Груп Лимитид - Британски Вирджински Острови е прехвърлило свои акции от капитала на Ямболен на Химимпорт Инвестмънт енд Фъртилайзър Инк.-Тортола, Британски Вирджински Острови, съобщава БФБ. Обект на сделката са 160 524 или 13.13% от капитала на ямболското дружество.

В резултат участиетo на Химимпорт Инвестмънт енд Фъртилайзър Инк. в Ямболен нараства на 73.02%.

През септември в блокова сделка бяха прехвърлени 231 570 акции, или 17.47% от капитала на Ямболен АД. Продавач тогава бе Химимпорт Инвестмънт енд Фъртилайзър Инк, а купувач - Съни Сендс Сървисиз ЕАД.

За първите шест месеца на 2007 г. Ямболен АД обяви неконсолидирана загуба в размер на 3.564 млн. лв., спрямо отрицателен финансов резултат от 576 хил. лв. за сравнимия период на година по-рано.

Основният капитал на дружеството е 1.222 млн. лв., а собственият е отрицателен и възлиза на 359 хил. лв. Акциите на дружеството се търгуваха за последно по време на търговската сесия от 18 юни 2007 г. на ниво от 1.43 лв.


Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg