Химимпорт-Петрол-Варна е собственост на Проучване и ДНГ

2054
Химимпорт-Петрол-Варна е собственост на Проучване и ДНГ

С два договора за покупко-продажба на дружествени дялове Проучване и добив на нефт и газ АД придоби 100 % и стана едноличен собственик на капитала на Химимпорт-Петрол-Варна ООД, информират от публичната компания.

Придобиването е вписано в търговския регистър при Агенцията по вписванията.

След придобиването Проучване и добив на нефт и газ АД притежава 100 дружествени дяла по 50 лв. всеки, представляващи 100% от капитала на Химимпорт -Петрол-Варна ЕООД.

Придобитото дружество е с предмет на дейност внос, износ, реекспорт и други търговски операции с нефт, химически, нефтени и нефтохимически продукти и всички други дейности и стоки, незабранени от закона, комисионна, складова, спедиционна дейност, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, продажби на стоки от собствено производство.

Акциите на Прочуване и добив на нефт и газ АД не се търгуваха на БФБ в понеделник. Книжата на компанията затвориха петъчната търговия на 13 август при цена от 2.50 лв. за бройка.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg