Холдинг Пътища и Мостстрой с 25% от Консорциум Ем и Ем Канстръкшън 2008

1064
Холдинг Пътища и Мостстрой с 25% от Консорциум Ем и Ем Канстръкшън 2008

Холдинг Пътища АД и Мостстрой АД са записали по 25% от капитала на Консорциум Ем и Ем Канстръкшън 2008, става ясно от проверка на Profit.bg. Третият акционер в консорциума е Металконтакт България ЕООД, имащ 50% от капитала.

Дружеството има предмет на дейност: строителство, организация на производството, модернизация и ремонт на автомагистрали, пътища, пътна инфраструктура и прилежащите елементи, инженерингова дейност, търговия, търговско посредничество и др.

Капиталът на компанията е 50 хил. лв., а в Съвета на директорите на дружеството участват Георги Тасев, Филип Стоянов, Румен Йовчев и Димитър Демирев.

Консорциум Ем и Ем Канстръкшън 2008 ще се представлява от председателя на Съвета на директорите Георги Тасев и изпълнителния директор Филип Стоянов.

Рано днес книжата на Холдинг Пътища се търгуват на нива от 736.00 и 775.00 лв., докато търговията при Мостстрой протича в диапазона 96.50 и 97 лв. за ценна книга.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...