HP представи своя холистичен подход за технологична интеграция с новите си, насочени към бизнеса, услуги. HP Integration Services предлага десет нови решения за преодоляване на най-често срещаните предизвикателства от технологично естество.

"За да се справят с нарастващия брой на проектите за миграция, консолидиране, виртуализация и релокация, технологичните ресурси са длъжни да отговорят на изискванията за управленска интеграция", коментира Елен Брин, вицепрезидент, Datacenter Services, HP.

"Интегрираните услуги на HP са решение, което позволява удобството на клиентите да се фокусират върху решаването на бизнес проблемите, докато HP се „занимава" със сложния комплекс от отговорности по отношение на самата интеграция", коментира още той.

"Организациите са склонни да избират тактически подходи към интеграцията и внедряването на проекти", споделя Рон Силиман, главен анализатор, Gartner. "Но ако разгърнат по-стратегически мисленето си, те ще направят крачка напред в предоставянето на добавена стойност на клиента, в управлението на ИТ системите и в оптимизирането на ИТ ресурсите."