HP представи новите си бизнес услуги

637
HP представи новите си бизнес услуги

HP представи своя холистичен подход за технологична интеграция с новите си, насочени към бизнеса, услуги. HP Integration Services предлага десет нови решения за преодоляване на най-често срещаните предизвикателства от технологично естество.

"За да се справят с нарастващия брой на проектите за миграция, консолидиране, виртуализация и релокация, технологичните ресурси са длъжни да отговорят на изискванията за управленска интеграция", коментира Елен Брин, вицепрезидент, Datacenter Services, HP.

"Интегрираните услуги на HP са решение, което позволява удобството на клиентите да се фокусират върху решаването на бизнес проблемите, докато HP се „занимава" със сложния комплекс от отговорности по отношение на самата интеграция", коментира още той.

"Организациите са склонни да избират тактически подходи към интеграцията и внедряването на проекти", споделя Рон Силиман, главен анализатор, Gartner. "Но ако разгърнат по-стратегически мисленето си, те ще направят крачка напред в предоставянето на добавена стойност на клиента, в управлението на ИТ системите и в оптимизирането на ИТ ресурсите."

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg