Хюндай Пропъртис АДСИЦ променя името си

955
Промени в наименованието на Хюндай Пропъртис АДСИЦ () са гласували акционерите на компанията на провелото се на 30 септември общо събрание. Новото име на дружеството със специална цел ще бъде Болкан Енд Сии Пропъртис АДСИЦ.

Тогава акционерите са гласували и промени в ръководните органи на Хюндай Пропъртис. Освобождават се от длъжност членовете на Съвета на директорите Индустриал Комерс ЕООД, представлявано от прокуриста Савина Иванова Константинова, Лилия Василева Недялкова и Калин Марков Дамянов.

На тяхно място застават Даниела Иванова Ганчева, Стен Иванов Лазаров, Людмила Николова Даскалова.

В началото на август Химимпорт прехвърли на Гама Финанс ЕООД 318 500 акции, или 49% от капитала на Хюндай Пропъртис АДСИЦ. В резултат дяловото участие на варненската икономическа група в дружеството със специална инвестиционна цел се установи на 27.98%.

За последно търговия с акциите на Хюндай Пропъртис АДСИЦ е имало на 28 септември. Тогава в една сделка са прехвърлени 181 860 акции срещу 7 лв. на акции. Регистрираният капитал на дружеството е 650 хил. лв., което ще рече, че сделката е представлявала близо 28% от капитала на компанията.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg