И Ар Джи Капитал - 3 АДСИЦ придоби имот в Бургас

338
И Ар Джи Капитал - 3 АДСИЦ () е придобило вчера собственост върху недвижим имот в Бургас, съобщават от Българска фондова борса. Имотът е придобит за цена от 600 000 евро и е на площ от 2 584 кв. м.

Компанията И Ар Джи Капитал - 3 бе вписана като публично дружество в регистъра на Комисията на финансов надзор през август. До тогава дружеството е разполагало с два недвижими имота - проект „Явор” в град Варна и проект „Загора” в Стара Загора.

Основният пазар на И Ар Джи Капитал - 3 е пазарът на търговски площи, т. е. изграждане, отдаване под наем и покупко-продажба в български градове с над 250 000 жители.

През лятото компанията увеличи капитала си от 14 млн. лв. на 21 млн. лв., чрез издаването на 700 хил. нови акции с номинал 10 лв. и емисионна стойност 20 лв.

За последно търговия с акциите на И Ар Джи Капитал – 3 е регистрирана на 3 октомври, когато при една сделка са разменени 800 книжа срещу 27.50 лв. за акция.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg