Индустриален Капитал Холдинг с неконсолидирана загуба от 101 хил. лв. за полугодието

512
Индустриален Капитал Холдинг с неконсолидирана загуба от 101 хил. лв. за полугодието

Индустриален Капитал Холдинг обяви неконсолидирана загуба от 101 хил. лв. за първите шест месеца на 2007 г., спрямо положителен финансов резултат от 391 хил. лв. за сравнимия период на година по-рано. Данните са от предоставения на БФБ-София отчет на дружеството.

Общо за периода холдинговото дружество има 6 хил. лв. постъпления, всичките от формирани от лихви, спрямо 522 хил. лв. за година по-рано.

В същото време разходите намаляват от 131 хил. лв. до 107 хил. лв., главно поради по-ниски разходи за материали и възнаграждения.

Компанията увеличава капитала си от 1.944 млн. лв. на 7.776 млн. лв., чрез издаване на нови 5 831 985 обикновени безналични поименни акции, всяка с номинална стойност 1 лв. Акциите с право на участие в увеличението на капитала се търгуваха до петък (6 юли).

Новите акции се разпределят между акционерите, съразмерно на участието им в капитала до увеличаването му. По този начин акционерите на холдинговото дружество ще получат по три нови безплатни акции.

В момента офертите купува/продава по позицията са на нива от 5.45/10.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg