ИНГ Банк Н. В и Цигарена фабрика Пловдив сключват нов анекс към договор за кредит

909
ИНГ Банк Н. В и Цигарена фабрика Пловдив сключват нов анекс към договор за кредит

Съветът на директорите на Цигарена фабрика Пловдив АД () дава съгласие дружеството да сключи анекс към действащ договор за кредит с ИНГ Банк Н. В. - клон София, съобщават от Българска фондова борса.

Анексът ще се сключи за увеличение на разрешения овърдрафт от 2 000 000 лв. на 18 500 000 лв., при обезпечение в полза на банката на залог върху стоки и вземания от клиенти, възникнали от продажби на готова продукция, на стойност, покриваща по всяко време използваната част от сумата на кредита.

В съответствие с Устава на Цигарена фабрика Пловдив АД решението на Съвета на директорите е взето след дадено разрешение за предоговаряне на размера на кредита на дружеството с ИНГ Банк Н. В от Управителния съвет на Булгартабак Холдинг АД.

Днес акциите на цигарената фабрика поевтиняха с 1.86%, до средните 20 лв. В 1 сделка се прехвърлиха 10 книжа при цена от 20 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg