Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт ще може да увеличава капитала до 20 млн. лв.

480

На проведено на 29 юни общо събрание на акционерите на Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ-София е овластило Съвета на директорите в срок от 5 години да може да увеличава капитала на дружеството до размер от 20 млн. лв., съобща БФБ.

Към момента основният капитал на компанията е 4.82 млн. лв.

ОСА е приело решение за покриване на реализираната загуба за финансовата 2006 г. в размер на 106 344.05 лв. за сметка на премийни резерви от емитирани от дружеството ценни книжа.

В края на февруари Интеркапитал Пропърти Дивелъпмънт придоби с окончателен нотариален договор поземлен имот с площ 10 хил. кв. метра, намиращ се в Ахелой, община Поморие.

Поземленият имот граничи с вече притежавания от дружеството поземлен имот от 30 000 кв. м, в който в момента се изгражда комплексът Марина Кейп.

Дружеството възнамерява да използва закупения поземлен имот, за да разшири комплекса Марина Кейп. Очаква се върху новия поземлен имот да бъдат построени сгради с обща разгърната застроена площ от около 10 хил. кв. метра.

Днес се изтъргуваха 10 акции по позицията на цена 7.90 лв. за брой

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg