Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт ще учредява дъщерно дружество

782
Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт АДСИЦ-София свиква общо събрание на акционерите на 29 юни 2007 г., на което ще се обсъжда предложение за учредяване на Еднолично дружество с ограничена отговорност Марина Кейп Турс ЕООД, в което Интеркапитал пропърти дивелопмънт е едноличен собственик, съобщава БФБ-София.

Акционерите на компанията ще овластят Съвета на директорите в срок до 5 години, считано от датата на общото събрание на акционерите, докато капиталът на дружеството достигне максимален размер от 20 млн. лв., чрез издаване на обикновени акции от клас А.

Точка от дневния ред предвижда и реализираната загуба за финансовата 2006 г. да бъде покрита за сметка на реализираните резерви в дружеството.

За 2006 г. Интеркапитал Пропърти Дивелопмънт отчете загуба от 106 хил. лв., докато за първите три месеца на настоящата година фондът има печалба от 3 хил. лв.

Последната дата за сключване на сделки с акциите на дружеството, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в общото събрание на акционерите е 13 юни 2007 г.

Книжата на дружеството се търгуваха за последно на борсата по време на търговската сесия от 17 май на цена от 7.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg