Инвестбанк увеличи дела си в Интеркапитал Пропърти Дивелъпмънт

751
Инвестбанк увеличи дела си в Интеркапитал Пропърти Дивелъпмънт

Инвестбанк АД вече притежава 5.2347% от капитала на Интеркапитал Пропърти Дивелъпмънт АДСИЦ, става ясно от седмичния бюлетин на Централен депозитар.

През изминалата седмица банката придоби 1.2439% от капитала на фонда.

В края на февруари Интеркапитал Пропърти Дивелъпмънт придоби с окончателен нотариален договор поземлен имот с площ 10 хил. кв. метра, намиращ се в Ахелой, община Поморие.

Поземленият имот граничи с вече притежавания от дружеството поземлен имот от 30 000 кв. м, в който в момента се изгражда комплексът Марина Кейп.

Дружеството възнамерява да използва закупения поземлен имот, за да разшири комплекса Марина Кейп. Очаква се върху новия поземлен имот да бъдат построени сгради с обща разгърната застроена площ от около 10 хил. кв. метра.

В края на 2006 г. активите на Инвестбанк отчитат повишение до 530.686 млн. лв., спрямо 300.141 млн. лв. за година по-рано. Банката има печалба от 1.708 млн. лв., срещу 890 хил. лв. за 2005 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg