ИП Юг маркет АД става маркет мейкър по позицията на Актив пропъртис

547
На проведено днес заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД е взето решение да се регистрира ИП Юг маркет АД като маркет мейкър по емисията на Актив пропъртис АДСИЦ, считано от четвъртък, 1 февруари 2007 г.
 
Срокът на договора между емитента на ценните книжа и маркет-мейкъра е 1 година. Емисията е регистрирана на неофициален пазар, сегмент "А", с борсов код AKTIV.
 
Според споразумението, максималният размер на отклонението в процент между цените на котировката "купува" и на котировката "продава" (спред) е до 5 на сто.

Минималният дневен обем на търговия е 1000 акции, като минималният оборот за търговия в рамките на всяка сесия - 1 500 лв. Също така минималният обем ценни книжа, предмет на котировка, е 1000 акции.
 
Днес няма сделки с книжата на дружеството, като за последно те са се търгували на 25 януари, на цена от 1,53 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg