Общо четирима изпълнителни директори на фондови борси са потвърдили присъствие в седмото издание на организирания от Profit.bg форум Шумът на парите.

Събитието, което е безплатно за присъствие, ще се проведе на 31 май и 1 юни в столичния хотел Хилтън.

За своето трето участие в София ще пристигне Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на съвета на директорите на Helex Group, докато главният изпълнителен директор на Виенската фондова борса Михаел Бюл ще гостува за четвърти път у нас по покана на Profit.bg.

Дебют пред българската публика на събитието ще направи изпълнителният директор на Белградската фондова борса Синиша Крнета.

От българска страна участие ще вземе Васил Големански, изпълнителен директор и заместник-председател на Съвета на директорите на БФБ-София.

Българските инвестиционни посредници ще бъдат представени от Николай Ялъмов, председател на борда на директорите на Капман Холдинг. Модератор на дискусията ще е Илиян Скарлатов, управляващ партньор на Mane Capital.

Форумът Шумът на парите се провежда със съдействието на основните ни партньори Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и партньорите Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia и Сирма груп Холдинг.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Форумът се провежда с медийната подкрепа на Агенция Фокус, Novini.bg, Факти.бг, Имот.бг, Kaldata, сп. Икономика, economic.bg, в. Сега и Enterprise Europe Network.

Повече за събитието може да намерите на profit.bg/forum или във Фейсбук.