Изтъргуваха 2000 права на Хюндай Пропърти АДСИЦ в една сделка

429

В една сделка по време на днешната търговска сесия се прехвърлиха 2000 права на Хюндай Пропърти АДСИЦ. Цена за брой бе 4.75 лв., а стойността на сделката – 9500 лв.

Вчера по позицията се изтъргуваха 1000 права на ниво от 5.00 лв., което са и единствените две сделки за деветте дни на търговия с правата на вторичен пазар.

Вчера от БФБ-София обявиха, че ДФ Райфайзен (България) Балансиран Фонд и ДФ Райфайзен (България) Фонд Акции са придобили съответно 7.43 и 7.74% от капитала на Хюндай Пропъртис АДСИЦ, докато щатската Поликс корпорейшън е закупила 5.29% от фонда.

Крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала на дружеството е 3 май 2007 г.

До 2008 г. Хюндай Пропъртис АДСИЦ планира да включи в портфейла си четири функциониращи продажбени и сервизни центъра на Хюндай (два в гр. София, район Дървеница и Люлин и по един в Пловдив и Бургас) и два в процес на изграждане, намиращи се в Благоевград и Сандански.

Фондът ще закупи и централната дистрибуторска база на Хюндай гр. София, Хюндай Бизнес Център, намираща се на Околовръстен път.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg