"В Карол се опитваме постоянно да търсим и предложим допълнителни услуги, които да са от полза на клиента. Нещо, от което той има нужда и не се предлага от другите на пазара. Точно такава една идея се опитваме да осъществим и в момента. Началото на промоционалната услуга поставихме на 1 март (понеделник) и смятаме, че тя е уникална", заяви в специално интервю за Profit.TV Калин Йорданов, брокер „Международни пазари" в ИП Карол.

Какво представлява продуктът? Това е една сметка с 10 000 реални щатски долара, която бива управлявана на база анализите на Димо Димов и на Калин Йорданов, като сделки се сключват с абсолютно всички инструменти, които съществуват на платформата Карол Дилинг.

Но коe е по-специалното и какво предлагат от Карол чрез тази сметка?

„Ние предлагаме професионално управление на тези пари, как вземаме решения, изпращаме електронни писма на клиентите с доводи за всяка позиция, която се заема и съответно се спазват много стриктни правила относно маржина, който може да се използва. В случая ние използваме 1:5 ливъридж, което е 20% маржин", поясни експертът.

„Разбира се, не обещаваме, че тази сметка ще бъде на плюс", поясни Калин Йорданов. „Просто Ви показваме как търгуваме ние, акумулираме много на брой идеи, които е трудно да се проследяват от всеки индивидуален човек. Тоест, ние Ви даваме няколко идеи, които са защитени от нашите доводи и сам избирате дали да се възползвате от услугата, дали да заемете същата позиция, която ние сме заели, да видите с какви количества търгуваме и съответно какви пазари разглеждаме".

Брокерът обърна внимание, че новата услуга е безплатна за всички клиенти на Карол, които имат положително салдо по сметката си, на когото се предоставя така наречения инвеститорски (view only) достъп в реално време до реална сметка, търгувана от експертите от посредника. Чрез допълнително потвърждение се получават и електронни писма с допълнителна информация за сметката.

„Всеки клиент, във всеки момент, може да проверява къде са нашите стоп - ордери, нашите лимит - ордери и съответно да копира това, което правим ние или поне да черпи идеи", поясни Калин Йорданов.

Какво още предлагат от Карол на сегашните си и бъдещи клиенти може да видите само в интервюто на Profit.TV с Калин Йорданов, брокер „Международни пазари" в ИП Карол!