Утре (31 май) и на 1 юни (сряда) в столичния хотел Хилтън ще се проведе седмото издание на икономическия форум Шумът на парите.

През първия ден на събитието, което е безплатно за посещение, са планирани три панела: Капиталови пазари, Недвижими имоти и Как парите ни да работят за нас.

Ето и всички участници, които ще можете да видите и чуете на 31 май (вторник):

Капиталови пазари (31 май, 9.30 часа)

Изпълнителните директори на общо пет фондови борси ще вземат участие в събитието. За своето съответно трето и четвърто участие в Шумът на парите от Гърция и Австрия ще пристигнат съответно Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Helex Group и главният изпълнителен директор на Виенската фондова борса Михаел Бюл.

Дебют пред българска публика на събитието ще направят изпълнителният директор на Белградската фондова борса Синиша Крнета, както и изпълнителният директор на Македонската фондова борса Иван Щериев.

Българските инвестиционни посредници ще бъдат представени от Николай Ялъмов, председател на борда на директорите на Капман Холдинг.

Модератор на дискусията ще е Илиян Скарлатов, управляващ партньор на Mane Capital. Една от темите на събитието ще е новата платформа за регионална търговия See Link, която е финансирана от Европейската банка за възстановяване и развитие. Именно от страна на банката лектор във форума ще е директорът за България Лариса Манастърли.

Недвижими имоти (31 май, 11.15 часа)

Модератор на дискусията ще е Иван Велков, УС на ФИАБЦИ и БГФМА, а сред участниците личат имената на Добромир Ганев, заместник-председател на УС на „Национално сдружение недвижими имоти”, както и изпълнителните директори на ЕРА България и Адрес Недвижими имоти Антон Андонов и Георги Павлов.

Пазарът на луксозни имоти в страната ще бъде обсъден от Весела Илиева, управляващ партньор на Unique Estates, и строителният предприемач Христо Чепишев.

За пулса на инвестиционния пазар и предпочитаните типове активи ще говори Георги Димитров, директор "Консултантски услуги и оценки" MBL|CBRE. От него ще научим и от кои страни идват инвеститорите в България.

Как парите ни да работят за нас (31 май, 12.45 часа)

Панелът се провежда за първи път в историята на Шумът на парите.

В него ще чуем мнението по актуалните теми от света на финансите на мениджъра на Адмирал Маркетс Димитър Цонев, както и на професионалните трейдъри Кристиян Кочинту и Светлин Минев.

Останалите участници в дискусията, водена от експерта по капиталови пазари Александър Николов, ще са Павел Бандилов от ИП СИС и инвестиционният консултант Красимир Атанасов.

По време на дискусията ще научим кои са най-добрите инвестиции, които можем да направим до края на 2016 г., продуктите, от които можем да очакваме най-висок доход, както и очакванията на специалистите.

Форумът Шумът на парите се провежда със съдействието на основните ни партньори Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и партньорите Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман Холдинг, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia, ЗАД България и Сирма груп Холдинг.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Форумът се провежда с медийната подкрепа на сп. Мениджър, Агенция Фокус, Novini.bg, Fakti.bg, Offnews, Imot.bg, Kaldata, сп. Икономика, Seenews, economic.bg, в. Сега и Enterprise Europe Network.

Повече за събитието може да намерите на profit.bg/forum или във Facebook.