Българският офис на австрийската компания за логистика и транспорт „карго-партнер“ ЕООД стартира денонощен център за обслужване на клиенти от началото на октомври тази година. Екипът е на разположение на телефон +359 887 247 247 без почивен ден за организирането на спешни пратки и подаването на актуална информация.

Очаква се клиенти на този сервиз да са всички фирми, които имат нужда от надежден логистичен партньор до всяка точка на света без значение от часа.

CP emergency е специално разработен продукт за индивидуални транспортни решения с фокус максимална бързина и надеждност. Транспортните специалисти на компанията са работили повече от година, за да подсигурят маршрути, партньори и екип, който да създава бързи и сигурни вериги на транспорт от и до всяка точка в света.

След пилотната фаза на проекта, в която българският офис успешно се справи с пратки за автомобилната индустрия, услугата бе обявена официално за всички на пазара.

CP emergency е уникално решение за българския пазар от един от световните лидери в областта на спедицията. Тя ще предоставя професионално консултиране и гъвкави решения за всеки бизнес, който има нужда от експресни доставки.

Сред останалите предимства на центъра са:

  • Алтернативи при транспортиране – комбинация от наземен и въздушен транспорт, за да постигнем оптимално транзитно време.
  • Експресни решения, когато е необходимо пратката да отпътува в твърде ранен или късен час и да спази фиксиран срок на доставка.
  • Oтлично разработените Emergency продукти: куриер на борда и чартърни полети са на разположение на клиентите. Независимо от часа на денонощието компанията има възможност да изпрати доверен човек, който да се погрижи за пратката и да го съпътства през цялото време от товаренето до доставката от и до всяка точка на света.
  • Сигурност и контрол на пратките, осигурени чрез комуникация с всички участници от транспортната верига. Товарът през цялото време се намира в отлично изградената мрежа от собствени офиси, доверени партньори и ключови летища.
  • Клиентите получават актуален статус на пратката, който се обновява своевременно в системата ни при всяка операция
  • „карго-партнер“ ЕООД е сред топ 3 на спедиторите в България. От своето основаване през 2003 г. бележи устойчив растеж и увеличаване на пазарния дял, благодарение на иновативните си продукти и професионалното обслужване.