ИП ''Карол'' е официален представител и спонсор за България на най-престижното световно състезание за трейдъри и инвеститори - World Top Investor 2011 - 2012.

Състезанието с продължителност една година се провежда за четвърти път. През 2011 г. World Top Investor ще стартира на 1 април, а на 31 март 2012 г. ще бъде ясно кой ще е следващият най-добър трейдър в света. Победител е този участник, който е постигнал най-висока доходност (в процентно изражение) на първоначалното си вложение.

World Top Investor е състезание предназначено за трейдъри и инвеститори от цял свят. Те търгуват за собствена сметка и за голяма част от тях липсва арена за демонстриране на техните умения и способности. Състезанието им дава точно тази възможност - да спечелят слава и признанието на финансовите експерти.

За много от тях участието в състезанието може да се превърне в трамплин за бъдеща кариера във финансовите среди или да доведе до увеличаване мащаба на вече съществуващ бизнес. В World Top Investor трейдърите могат да се състезават с професионалните портфолио мениджъри и да демонстрират креативни стратегии, които да ги отведат до върха. Акаунта и доходността на всеки участник в състезанието се следи ежедневно, като се дава възможност за обяснение на стратегиите и подходите, които той следва. Освен известност, победителят в състезанието ще получи възможността да бъде портфолио мениджър при организатора на състезанието Dif Broker за една година.

Допълнителна награда за победителя от българската лига е осигурена и от спонсора за България - ИП ‘'Карол‘'. Участникът от България постигнал най-висока доходност ще получи възможност да бъде портфолио мениджър към Карол за една година, дори и той да не е победител в световната лига.

Желаещите да участват в World Top Investor 2011-2012 от България трябва да се обърнат към Карол и да отворят нова сметка за търговия през платформата на инвестиционния посредник Карол Дилинг на стойност 5 000 долара или 5 000 евро. Всеки желаещ да се запише в състезанието може да го направи до 31 март 2011 г., след тази дата не се допускат нови участници. Според правилата за участие участниците могат да имат и повече от една сметка, като всяка от тях трябва да бъде захранена отделно. Участниците също така трябва да извършват минимум 2 сделки на месец по време на състезанието.

Традиционно българските участници в World Top Investor се представят на високо ниво, като през предишния формат на състезанието 2009 - 2010, българинът Христо Гривнев се класира на второ място, като постигна доходност от над 188%.

Повече информация за правилата на участие и формата на състезанието можете да получите на www.worldtopinvestor.com