КФН не разрешава на ОСА на Колос 1 да гласува точка от дневния ред

515
Димана Ранкова, заместник-председател на КФН, ръководещ управление “Надзор на инвестиционната дейност”, задължи членовете на управителния орган на ПД „Колос 1” АДСИЦ, гр. София, да предложат на ОСА да не подлага на гласуване точка 8 от дневния ред, която гласи:

„овластяване на съвета на директорите на „Колос 1” АДСИЦ, по реда на чл. 114 и сл. ЗППЦК за извършване на посочените в материалите по дневния ред сделки по придобиване на вещни права върху недвижими имоти; сделките се сключват по цени на базата на изготвените оценки при условията, изложени в съдържащия се в материалите по дневния ред доклад на съвета на директорите и при спазване на изискванията на закона; проект за решение – ОС овластява съвета на директорите на “Колос 1” АДСИЦ, за извършване на посочените в материалите по дневния ред сделки по придобиване на вещни права върху недвижими имоти; сделките се сключват по цени на базата на изготвените оценки при условията, изложени в материалите по дневния ред доклад на съвета на директорите, и при спазване на изискванията на закона.”

Решението подлежи на незабавно изпълнение, независимо от неговото обжалване. То може да бъде обжалвано по административен ред по реда на АПК пред КФН в 14-дневен срок от съобщаването му.

Пълния текст на Решението, както и мотивите на КФН, могат да се намерят на интернет страницата на институцията.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg