КФН отне разрешителното на Съединение Асет Мениджмънт

1075
КФН отне разрешителното на Съединение Асет Мениджмънт

На днешното си заседание Комисията за финансов надзор взе решение за отнемане на издаденото на УД "Съединение Асет Мениджмънт" АД, гр. София, разрешение да организира и управлява ДФ "Популярен Фонд Баланс".

Мотивите за отнемането са свързани с факта, че в рамките на една година от получаване на разрешението нетната стойност на активите по баланса на договорния фонд не са достигнали 500 000 лева.

Отнема лиценза за извършване на дейност като управляващо дружество на "Съединение Асет Мениджмънт" АД, гр. София, тъй като дружеството не е извършвало дейност повече от 6 месеца.

На същото заседание Комисията издаде временна забрана за публикуване на търгово предложение от "ТИМ Клуб" ООД, гр. Варна за закупуване чрез ИП "Централна Кооперативна банка" АД, гр. София на акции на "Кепитъл Мениджмънт" АДСИЦ, гр. София от останалите акционери на дружеството.

 

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg