КФН отписа Параходство БМФ от публичния регистър

396
На свое заседание днес Комисията за финансов надзор отмени решение № 424-ПД от 15 октомври 2003 г., с което “Параходство Български морски флот” ЕАД, гр. Варна, е вписано като публично дружество от регистъра, воден от КФН.

Нека припомним, че срокът за внасяне на обвързваща оферта в конкурса за продажбата на 70 процента от капитала на "Параходство Български морски флот" ЕАД - Варна ще бъде до 15.00 ч. на 9 януари 2008 г.

Агенцията започна заключителния етап на двустепенния конкурс. След разглеждането на предварителната оферта, изпълнителният съвет на агенцията взе решение за допускане на "Кей Джи Маритайм Шипинг" АД до участие в процедурата.

АП отчита, че планираните инвестиции в индикативното предложение на българо-германския консорциум за развитието на морския флот са по-големи от очакваните и гарантират постигането на поставените в стратегията цели.

Окончателната оферта ще бъде представена след завършването на икономическия и правен анализ (дю дилижънс) на дружеството, пише в съобщението.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg