КФН потвърди проспект за увеличението на Юнивърсъл пропъртис АДСИЦ

421
Комисията за финансов надзор потвърди проспект за първично публично предлагане емисия акции, издадена от „Юнивърсъл пропъртис” АДСИЦ, съобщават от институцията.

Емисията е в размер на 5.85 млн. лв., разпределени в същия брой обикновени акции с номинална и емисионна стойност от 1 лв. всяка., издадени в резултат на увеличение капитала на дружеството от 650 хил. лв. на 6.5 млн. лв.

Емисията се издава и предлага публично във връзка със закупуване и заплащане на имоти, както и разработването на проекти за вече закупени терени.

В началото на юли фондът обяви, че е придобил три имота в с. Горни Лозен, местността Садина, Столична община. Общата площ на трите имота е 23 603 кв. м, а цената на придобиване – 165 221.00 лв.

За последно акциите на дружеството се търгуваха на 27 юли на цена от 30.00 лв. за брой. От началото на годината по позицията са сключени 5 сделки за общо 26 030 лота на стойност 779 675 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg