КФН вписа увеличенията на две компании, Пи Ар Си АДСИЦ вече е публично дружество

478
КФН вписа увеличенията на две компании, Пи Ар Си АДСИЦ вече е публично дружество

Днес Комисията за финансов надзор вписа в публичния регистър емисия акции на Българска роза Севтополис АД, гр. Казанлък, издадена в резултат на увеличение на капитала на дружеството, съобщиха от КФН.

Капиталът на компанията бе увеличен от 6 030 712 лв. на 12 065 424 лв. Потвърдената емисия е в размер на 6 032 712 лв., разпределени в същия брой обикновени акции с номинална стойност от 1 лв. всяка.

Надзорът вписа в публичния регистър емисия акции на Фонд за земеделска земя Мел инвест АДСИЦ, гр. София, издадена в резултат на увеличение на капитала на дружеството от 7 027 150 лв. на 14 044 300 лв.

Емисията е в размер на 7 027 150 лв., разпределена в същия брой обикновени акции с номинална стойност от 1 лв. всяка.

Пи Ар Си АДСИЦ, гр. София вече е публична компания, след като КФН я вписа в публичния регистър. Потвърдената емисия книжа е в размер на 650 000 лв., разпределена в 65 000 броя обикновени, поименни, безналични, свободно прехвърляеми акции, с право на глас, с номинална стойност 10 лв. всяка. Емисията представлява съдебно регистрирания капитал на дружеството.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg