КФН вписа увеличенията на капитала на Билборд и Пи Ар Си АДСИЦ

499
КФН вписа увеличенията на капитала на Билборд и Пи Ар Си АДСИЦ

На свое заседание днес Комисията за финансов надзор вписа последваща емисия от акции на „Билборд” АД, издадена в резултат на увеличение капитала на дружеството от 7.5 млн. лв. на 15 млн. лв.

Емисията е в размер на 7.5 млн. лв., разпределени в същия брой обикновени акции с номинална стойност от 1 лв. всяка. Емисията е вписана в публичния регистър с цел търговия на регулиран пазар.

Със 133% нараства консолидираната печалба на Билборд АД за първото полугодие на 2008 г. спрямо същия период на миналата година. Компанията е реализирала нетни приходи от продажби на консолидирана основа в размер на 13.35 млн. лв.

Последната сделка по позицията е на цена 5.85 лв. за акция.

От комисията също вписаха и емисия от акции на „Пи Ар Си” АДСИЦ, издадена в резултат на увеличение капитала на дружеството от 650 хил. лв. на 5.85 млн. лв.

Емисията е в размер на 5.2 млн. лв., разпределени в 520 хил. обикновени акции с номинална стойност от 10 лв. всяка. Емисията е вписана в публичния регистър с цел търговия на регулиран пазар.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg