Комисията за финансов надзор вписа увеличението на Винзавод

393
Комисията за финансов надзор вписа последваща емисия акции на „Винзавод” АД в размер на 9 631 275 лв., разпределени в същия брой обикновени акции с номинална стойност от 1 лв. всяка.

Емисията е издадена в резултат на увеличението на капитала на дружеството от 385 251 лева на 10 016 526 лева чрез издаване на нови 9 631 275 акции с номинална стойност от 1 лев всяка, представляващи частта от фонд Резервен.

Предметът на дейност на дружеството включва: изкупуване на грозде и плодове за промишлена преработка, производство на вина, ракии, други напитки и продукти на винарската промишленост.

За първите шест месеца на 2007 г. компанията има печалба преди облагане с данъци в размер на 112 хил. лв. спрямо положителен финансов резултат от 25 хил. лв. за година по-рано.

Днес сделки с акциите на дружеството не се сключиха, като офертите купува/предлага останаха на нива от 4.97/9.23 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg