Корпоративна търговска банка с двама нови прокуристи

1008
Корпоративна търговска банка с двама нови прокуристи

Двама нови прокуристи бяха назначени в ръководството на Корпоративна търговска банка АД. Това са Юли Попов, директор „Клонова мрежа и корпоративни клиенти” и Георги Христов, началник управление „Правно”.

Новите членове на ръководството на банката са одобрени с решение на УС от 02 юли 2007 г. Подуправителят на БНБ, ръководещ управление „Банков надзор”, им издаде сертификати за квалификация и професионален опит.

Двамата прокуристи на банката са доказани професионалисти и имат сериозен опит в банковата дейност.

51-годишният Юли Попов е с висше икономическо образование. Той последователно е бил изпълнителен директор на Хебросбанк – Пловдив и на Централна кооперативна банка, а през периода 2001 – 2005 г. е изпълнителен директор на Токуда банк.

Георги Христов е на 37 г., завършил е Право в Софийския университет. Бил е адвокат, юрисконсулт в „Банка за земеделски кредит” и в ТБ „България инвест” и старши юрисконсулт в Централна кооперативна банка. Той е началник управление „Правно” в Корпоративна търговска банка от 2000 г.

Днес по позицията се сключиха 115 сделки, в които се прехвърлиха 10 064 лота на обща стойност 871 хил. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...