КРЗ Одесос записа 60% от Арсенал Одесос

906
КРЗ Одесос записа 60% от Арсенал Одесос

Кораборемонтен завод "Одесос" АД е записало 60% от новоучредено акционерно дружество с наименование "Арсенал Одесос", информират от компанията, чрез X3News.

Предметът на дейност на дружеството: корабостроене и кораборемонт, както и строителство и продажба на недвижими имоти; вътрешно и външно търговска дейност; транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; спедиционна, лизингова,комисионна и информационна дейност; хотелиерство и ресторантьорство; вътрешен и международен туризъм и туроператорска дейност, след лиценз; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; производство на стоки и услуги; сделки с интелектуална собственост; рекламна и издателска дейност, отдаване на активи под наем, както и всяка друга дейност, разрешена от закона.

Капиталът на компанията е 50 хил. лв., разпределени в същия брой акции с номинална и емисионна стойност 1 лв.

Брутната печалба на Кораборемонтен завод „Одесос” АД за първото тримесечие на годината намалява с близо 39%, до 2.3 млн. лв. (3.92 лв. на акция), спрямо 3.74 млн. лв. (6.38 лв. на акция) година по-рано.

В същото време приходите от продажби нарастват с 13.4%, до 12 млн. лв., а финансовите постъпления достигат 393 хил. лв.

До момента по позицията са изтъргувани 3 акции на ниво от 269 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg