Купиха и последните 9100 права на Ексклузив Пропърти

339
Купиха и последните 9100 права на Ексклузив Пропърти

В четвъртия ден на провеждащия се на БФБ-София смесен закрит аукцион бяха пласирани и последните 9100 права на Ексклузив Пропърти АДСИЦ, даващи възможност за участие в предстоящото увеличение на капитала на фонда.

Сключени бяха девет сделки, като цената бе 0.01 и 0.02 лв. за право.

След продажбата на всичките 7.5 млн. права, търговията с правата ще продължи на вторичен пазар с присвоен борсов код R2EXPRO, като два часа след началото на търговската сесия по позицията бяха изтъргувани 110 800 права на цени от 0.03 и 0,035 лв. за брой.

Крайната дата за търговия с правата на фонда е 9 март, а последната дата за записване на акции от увеличението е 4 април 2007 г.

Дружеството ще инвестира набраните средства в закупуване на терен, изграждане, отдаване под наем и/или продажба на офис сграда, намираща се в центъра на София, на бул. "Тодор Александров". Приблизителна стойност на проекта е 6.7 млн. лв., като се очаква да бъде реализиран до 30 август 2008 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg