Купиха правата на Юнайтед пропъртис АДСИЦ в една сделка за общо 313 хил. лв.

615
Днес на Българска фондова борса се проведе смесен закрит аукцион за продажбата на 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на Юнайтед пропъртис АДСИЦ-София.

Цялото предложено количество бе закупено в една сделка на цена от 2.09 лв. за брой, или за общата сума от 313.5 хил. лв.

Фондът планира да увеличи капитала си от 500 хил. лв. на 650 хил. лв. чрез издаването на 150 хил. права, всяко даващо възможност за записването на една от новите акции по номинална и емисионна стойност от 1 лев.

Учредители на фонда са „Република холдинг” АД, притежаващ 30%, както и 10 физически лица. В изпълнение на инвестиционните цели дружеството е придобило два имота на територията на София.

Вторичната търговията с правата, с борсов код R2UNTD, също започва на 6 август, като ще продължи до 17 август 2007 г. Крайната дата за записване на акции от увеличението е 14 септември 2007 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg