Купиха всичките 406 хил. права на днешния аукцион на Медийни системи

454
На Българска фондова борса днес се проведе открит аукцион за продажбата на общо 406 187 незаписани права от увеличението на капитала на Медийни Системи АД-Стара Загора.
Цялото количество бе закупено в общо седем сделки на нива от 1.84 до 1.93 лв. за право.

Всяко от правата дава възможност за записването на 0.75 от новите акции на дружеството по номинална и емисионна цена от 1.00 лв. Крайна дата за записване на акции от увеличението е 28 май 2007 г.

Печалбата Медийни системи АД се понижава до 125 хил. лв. за първото тримесечие, в сравнение с 354 хил. лв. година по-рано. Общите приходи на компанията падат с 41% до 2.02 млн. лв., спрямо 3.4 млн. лв. за периода на 2006 г.

Предмет на дейност на дружеството е завършен цикъл на производство (мастеринг-репликация-печат) на оптични носители от типа DVD и DVD-R.

Тадо-Трейд Екшън Дивелъпмънт Организейшън АД притежава към момента 84.76% от капитала.

По време на днешната търговска сесия сделки с книжата на компанията не се сключиха. Оферта за покупка има на ниво от 3.50 лв., а за продажба на цена от 3.94 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg