Купуваме дялове от фондовете на ДСК без такса

636
Купуваме дялове от фондовете на ДСК без такса

От началото на октомври до 31 декември 2009 г. Управляващото дружество „ДСК Управление на активи" няма да събира първоначална емисионна такса при закупуване на дялове от управляваните от него взаимни фондове.

По този начин всеки инвеститор може да закупи дялове по нетна стойност на дял от всеки от петте фонда, управлявани от Дружеството. Фондовете са с различен рисков профил, като един от тях предлага и възможност за инвестиции в евро.

Инвестирането в „ДСК Взаимни Фондове" е изключително лесно за индивидуалните клиенти, защото се осъществява чрез 118-те офиса на Банка ДСК в страната, които са определени да дистрибутират дялове на същите фондове.

Освен за фондовете, управлявани от „ДСК Управление на активи" АД, промоционалната оферта важи и за останалите взаимни фондове, които Банка ДСК предлага на клиентите си - „ОТП - Ю Би Ес Фонд на фондовете", „ОТП Централно европейски фонд в акции" и „ОТП - Ди Ви Ес Фонд на фондовете".

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg