На 5 февруари 2007 г., на основание решение на Съвета на директорите, Люк АДСИЦ-София е сключил договор за довършителни строително-монтажни работи на Пфое Мол - Варна с Топ Билд ООД на стойност от 10.69 млн. лв. (без ДДС), съобщи БФБ.

Срокът за окончателното завършване на довършителните СМР е най-късно до 1 декември 2007 г.

Обслужващото дружество Топ Билд ООД се задължава да изпълни довършителни строително-монтажни работи на обект Пфое Мол - гр. Варна, в урегулиран поземлен имот, собственост на Люк АДСИЦ-София, находящ се в УПИ I и II, кв.62 и 63 , 16 м.р. в град Варна.

Топ Билд ООД приема да организира и извърши изцяло със свои материали, механизация и работна сила всички необходими довършителни СМР по изграждането на обекта в съответствие с представените от Люк АДСИЦ-София пълен работен проект, както и в съответствие с одобрените от него задание, линеен график, изисквания, спецификации, разходи и количества.

За изпълнението на цялостния обем работа, Люк АДСИЦ-София заплаща на Топ Билд ООД обща сума без ДДС в размер на 10 685 511 лв. и дължимо ДДС в размер на 2 137 102.20 лв, съгласно количествено-стойностна сметка.

Проектът ще бъде финансиран с отпуснатата от Банка Пиреос България кредитна линия в размер на 8 милиона евро.

Филип Майкъл Пфое и Карл Хайнц Ханс Хуго Валтер Пфое притежават съответно 35% и 40% от капитала на дружеството.

Дружеството се търгува на пода на борсата от 1 декември 2006 г., като все още няма сделки.