От днес, ИП Карол предлага на своите клиенти възможността да сключват маржин покупки и къси продажби, без да заплащат никакви комисиони и при промоционална лихва от 10% на годишна база.

Промоцията е валидна до 31 декември 2010 г. и важи за всички потребители на професионалната платформа Karoll Broker, имащи сключен договор за маржин покупки и къси продажби.

За периода на промоцията клиентите сключващи маржин покупки и къси продажби няма да заплащат такси за прехвърляне на обезпечения към специалните сметки за маржин и къси, няма да дължат брокерска комисиона за отворените дълги или къси позиции, както и такси за тяхното затваряне, а също така до края на годината няма да заплащат и такса за поддържане на специалните сметки.

Промоционална лихва от 10% на годишна база ще бъде удържана от Карол върху предоставените заеми на клиенти под формата на пари или ценни книжа за срока на промоцията.

Към настоящият момент само с две емисии акции могат да се сключват сделки за маржин покупки и къси продажби - Еврохолд България и Централна Кооперативна Банка.