Маунтин Парадайс Инвест АДСИЦ с лиценз от КФН

950
Маунтин Парадайс Инвест АДСИЦ с лиценз от КФН

Комисията за финансов надзор издаде лиценз на Маунтин Парадайс Инвест АДСИЦ за извършване на дейност като дружество със специална инвестиционна цел за секюритизация на недвижими имоти.

Надзорът потвърди и проспект за публично предлагане на 9.5 млн. акции с номинална стойност от 1 лв. и емисионна цена 1.09 лв. всяка. Книжата ще бъдат издадени в резултат на първоначално увеличаване на капитала на дружеството.

Учредители на дружеството са Туринфо ЕООД със 70% от капитала и институционалният инвеститор ДФ Статус Нови акции чрез УД Статус Капитал с 30%.

В състава на СД влизат две юридически лица и едно физическо. Това са Туринфо ЕООД, избрано за изпълнителен директор и представлявано от Лъчезар Динев, Фигури ООД, представлявано от Мария Шидерова и Радослав Христов, който е и председател на СД.

Маунтин Парадайс Инвест АДСИЦ ще специализира в инвестиции в недвижими имоти, намиращи се в Банско и представляващи четири хотелски комплекса.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg