Медика започва да изплаща дивидент от понеделник

642
Медика започва да изплаща дивидент от понеделник

От Медика АД () уведомяват своите акционери, че от понеделник започва изплащането на дивидентите от печалбата за финансовата 2007 г. Това гласи корпоративно съобщение на сайта на БФБ x3news.

С решение на ОС на дружеството от 24 април е разпределен дивидент от чистата печалба за 2007 г. в размер на 3 лв. на акция с номинал 1 лв. На акционерите физически лица, както и чуждестранните юридически лица, ще бъде удържан еднократен данък в размер на 5%, съгласно ЗКПО, като чистата сума за получаване на акция ще бъде 2.85 лв.

Изплащането на дивидентите на акционерите, имащи открити клиентски сметки при инвестиционен посредник, ще се извърши чрез съответния инвестиционен посредник (през Централен депозитар АД).

За останалите акционери, които нямат открити клиентски сметки при инвестиционен посредник, изплащането ще става в брой на място в офисите на дружеството на адреса в София - район Лозенец, п. код 1140, пл. „Папа Йоан Павел II“ № 1 (кръстовището на бул. „Евл. Георгиев“ и ул. „Милин Камък“), Бизнес център България 2000, ет. 3 – Медика АД, отдел Счетоводство.

Дните за изплащането са от понеделник до петък, сутрин от 9:30 до 13 часа и след обяд от 14 до 17.30 часа.

Акционерите могат да получат полагаемия им се дивидент и в Сандански - Промишлена Зона, Медика АД, отдел Счетоводство - също от понеделник до петък, сутрин от 9:30 до 12.30 часа и след обяд от 13.30 до 17.30 часа.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg