„Уведомяваме всички свои партньори и клиенти, че след освобождаване на г-н Иван Соколов от длъжността изпълнителен директор и като член на Управителния съвет на дружеството в компанията не предстоят други съществени персонални и структурни промени, които биха попречили Оргахим АД да остане, както и досега, признат лидер в производството и продажбите на лаково-бояджийски материали в България.“ Това се казва в официално изявление на дружеството.

Както вече беше официално оповестено – новият Управителен съвет включва г-жа Сесилия Бетциу, г-н Живко Минков и г-н Бойко Шойлеков.

„Противно на някои публикации в пресата мениджърският екип на Оргахим АД е запазен, като за и.д. изпълнителен директор на дружеството е избран г-н Бойко Шойлеков (досегашен финансов мениджър),“ се посочва още в съобщението.

По информация на компанията продължават да изпълняват своите функции и заместник-директорите по производството – г-н Живко Минков и г-н Марин Маринов, г-н Светлозар Маринов – мениджър “Deko Porfessional”, г-н Пламен Пенев – мениджър “Снабдяване”.

Вижте още:

Б. Шойлеков: До месец може да е ясен новият шеф на Оргахим