Списание Enterprise, в партньорство с Българска Стопанска Камара, организират за първи път в Бургас и Варна Бизнес форум за добри практики от бизнеса на водещи български компании в регионите на тема "За Вашия успех - практически опит от ТОП мениджъри в България!"

Събитието цели да привлече за участници представители на малките и средни предприятия в областите Бургас и Варна. Форумът в Бургас ще се проведе на 31 май, а във Варна на 15 юни, съобщиха организаторите.

Целевата аудитория на форума са ръководители от висшия управленски състав на малки и средни предприятия, търговски и маркетинг директори на тези предприятия, мениджъри "Бизнес развитие", представители на организации от всички икономически отрасли на българската икономика.

Събитието е официално подкрепено от CEED Bulgaria (Център за развитие на предприемачеството), Министерство на икономиката, енергетика и туризма и други.

За лекторите в Бургас са поканени изпълнителните директори на Лукойл Нефтохим, Промет Стийл АД, Кроношпан България ЕАД, Победа АД, Трансвагон АД, Винпром Карнобат, Дамвент ООД, Елкабел АД, Ропотамо АД.

За Варна са поканени изпълнителните директори на Агрополихим, Теси ООД, Интерсервиз Узунови АД, Херти АД, Хидрострой, Албена Инвест Холдинг АД, Булярд Кораборемонтен завод АД, Агрия Груп Холдинг АД, Девня Цимент АД, Интерком Груп, Златни пясъци АД, Савимекс ЕООД.

Целта на форума е да събере от 100 до 150 участника. Той ще бъде с платено участие с минимална такса от 99 лева само за регистрираните до 10 април 2011 г., част от която ще бъде отделена от организаторите за награден фонд с три големи награди за реклама - 1 страница в списание Enterprise на стойност 850 Евро, 1 мегаборд на магистрала Тракия за 1 период на стойност от 470 Евро и 1 000 клика за интернет кампания за промотиране на продуктите на някои от участниците във форума.

Profit.bg е медиен партньор на събитието.