На 16-и ще се проведе форум за строителство и бизнес имоти

1984
На 16-и ще се проведе форум за строителство и бизнес имоти

Бизнес форум MySuccess.bg in CIBRE (строителство, инфраструктура и бизнес имоти) събира представители на строителните компании, инвеститорите, бизнес консултантите от сектора на строителството, инфраструктурните проекти и бизнес имотите - търговски и бизнес центрове и големи хотелски комплекси. Събитието ще се проведе в Кемпински Хотел Зографски в София, на 16 март 2011 година, информираха от организаторите от сп. ENTERPRISE.

Profit.bg е медиен партньор на събитието.

Лектори са водещи предприемачи, представители на строителни компании, бизнес консултанти и клиенти, които са потребители на крайния продукт - наемателите от страна на бизнеса и международните брандове в големите търговски центрове (МОЛ-овете). За да бъдат противопоставени гледните точки, организаторите предвиждат провеждането на два дискусионни панела на теми, свързани с тенденциите в развитието на бизнес имотите и инвестирането.

Във форума ще участва министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев. Той ще говори по темите: Регулации от държавата за инфраструктурните проекти, финансирани по европейските програми и Капацитет на администрацията за обслужване на проектите.

Ще бъдат представени и инфраструктурните проекти за 2011 година, подготвяни от правителството, както и полезни съвети и практики за участие на повече компании в обществените поръчки. Независими бизнес консултанти от PWC България, Реекзе ще покажат гледната точка на техните експерти при обслужването на клиентите - данъчни, пазарни анализи и маркетинг тенденции.

Лектори на форума са:

1. Калин Пешов, Изпълнителен Директор на Главболгарстрой АД

2. Инж. Цветан Цонев, Главен изпълнителен директор на Трейс Груп Холд АД

3. Красимир Борилов, Член на борда на директорите на Балканстрой груп АД

4. Инж. Пламен Андреев, Управляващ партньор на Планекс Холдинг ООД

5. Илиан Терзиев, Управител, АТ Инженеринг 2000

6. Любомир Галчев, Изпълнителен директор, Галчев Инженеринг Груп

И експертите:

1. Жанет Найденова, Онлайн маркетинг консултант, JNN Consult

2. Орлин Хаджийски, Старши мениджър данъчен отдел, PWC

3. Иво Веселинов, Консултант инженерингова дейност, Eptisa Spain

4. Борислав Стоянов, Консултант в ритейл сектора

5. Иван Велков, Зам. председател на УС на НАЦИОНАЛНО СДРУЖЕНИЕ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

По време на събитието ще се проведе и MySuccess.bg Networking Cafe - време за неформални срещи и разговори в малки групи. Паралелен „Master Class" за успешен мениджмънт на инвестиционните проекти, който ще бъде с допълнителна такса от 60 лева без ДДС и бонус 1 месечен абонамент за ENTERPRISE Invest. Той ще бъде воден от Жанет Найденова, която ще представи интерактивни методи и тенденции за промотиране на бизнес проекти, както и испанските практики при големите инфраструктурни проекти и опитът в строителния сектор и хотелите.

Някои от темите, които ще бъдат засегнати по време на двете дискусии са:

Регулации от държавата за инфраструктурните проекти; Капацитет на администрацията за обслужаване на инфраструктурните проекти; Възможности за участие на повече средни компании; Промени в правилата за класиране по търговете за магистралите; Железопътно строителство - планирани държавни проекти за следващите 5 години

Резултати за 2010 от проучванията за сектора на строителството и по-конкретно бизнес имотите. Прогнози за 2011 от различни икономически екперти и консултанти от сектора. МОЛ-овете - новия стандарт на живот на българина; Офис и индустриалните площ - как успешно да ги маркетираме и привличаме нови клиенти; Примери от практиката - Виваком и Esprit.

MySuccess.bg in CIBRE има подкрепата на бизнес организации като Българска стопанска камара и CEED (Център за развитие на предприемачеството). Събитието се организира с официалната подкрепа на Етем Building Systems, Тотал Софт и Райфайзен имоти.

Технически партньор на форума е Конгрес Инженеринг.

Списание ENTERPRISE организира MySuccess.bg in CIBRE (строителство, инфраструктура и бизнес имоти) за пети път, като част от поредицата бизнес форуми MySuccess.bg, организирани през 2010 година. Той е първият специализиран форум за строително-инвестиционните и консултантски компании.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg