На 20 март е аукционът за правата на Булгари резерв пропъртис АДСИЦ

792
На 20 март е аукционът за правата на Булгари резерв пропъртис АДСИЦ

Смесен закрит аукцион за продажбата на 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на Булгари резерв пропъртис АДСИЦ ще се проведе на 20 март.

Вторичната търговия с правата ще продължи до 2 април, като присвоеният борсов код е R2BULRP. Крайната дата за записване на акции от увеличението е 29 април.

Увеличението на капитала ще се обслужва от ИП Дилингова Финансова Компания АД, докато набирателната сметка ще бъде открита в Обединена Българска Банка.

Фондът планира да предприеме първоначално увеличение на капитала от 500 хил. лв. на 650 хил. лв.

Учредители на дружеството са три юридически лица: „Република Холдинг” АД с 30% от капитала, „Крам Комплекс Груп” ЕАД с 30% от капитала и „Моментум България” АД с 35%.

В СД на дружеството влизат: Пламен Кралев и Росен Михайлов – съвместни председатели, Красимира Маринова и Петър Петров – изпълнителни директори.

Съгласно инвестиционните си планове през 2008 г. дружеството възнамерява да закупи терен, на който да изгради, а впоследствие продаде и/или отдаде под наем сграда с комбинирано жилищно, офис и търговско предназначение на територията на гр. София.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg