На 24 април ще се проведе търг за продажбата на 100% от Цитас ЕООД

422

Публичният търг с явно наддаване за продажбата на 100% от капитала на Цитас ЕООД ще се проведе на 24 април (вторник), става ясно от сайта на Агенцията по приватизация.

Началната тръжна цена е 1.7 млн. лв., а стъпката за наддаване ще бъде 150 хил. лв. Депозитът за участие в търга е в размер на 400 хил. лв.

Крайният срок за подаване на документацията е 19 април, а цената на тръжните документи е 1000 лв.

Предметът на дейност на “ЦИТАС” ЕООД е информационно-техническо обслужване, разработване, внедряване и разпространение на информационни технологии, програмни продукти и автоматизирани системи, сервизни и консултантски услуги, търговия с изчислителна и офис техника, издателска дейност, провеждане на допълнителна квалификация и мотивационно обучение и др.

Капиталът на Цитас ЕООД е 5300 лв., разпределен в 53 акции с номинална стойност 100 лв., като Министерството на икономиката е едноличен собственик.

За 2005 г. дружеството обяви печалба от 9 хил. лв., докато според отчета за първите девет месеца на 2006 г. има реализирани 3 хил. лв. загуба. Средносписъчният брой на заетите в предприятието е 8 души.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg