На Фокус: КЛИЕНТЪТ - международна конференция за CRM/BI

791
На Фокус: КЛИЕНТЪТ - международна конференция за CRM/BI

По малко от месец остава до бизнес събитието в сферата на решенията за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM) и стратегическо планиране (BI) - „На Фокус: КЛИЕНТЪТ". Конференцията, която ще се проведе на 19 октомври в столичния хотел Кемпински Зографски, се организира от списанието за мениджмънт и софтуер за управление на бизнеса ENTERPRISE, с подкрепата на Майкрософт България. Партньори на събитието са различни бизнес организации като Център за развитие на предприемачеството и др., посочват организаторите в официално прессъобщение.

Profit.bg е медиен партньор на събитието.

Второто издание на конференцията, продължава тенденцията от 2009 г., да представя най-добрите бизнес практики в областта. Фокусът на тазгодишната конференция е 100% ориентиран към по-доброто обслужване на клиента и анализа на неговото поведение.

В динамичната икономическа ситуацията от изключително значение е да бъде направен анализ на нуждите и потребностите на клиентите и как те да бъдат превърнати в лоялни потребители.

Според данни на Gartner Системите за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM) и Стратегическо планиране (BI) продължават да бъдат на най-челно място за 2010 година в приоритетите на CIO на големите компании в световен мащаб. Те са най-бързо развиващите се софтуерни платформи за ефективност на продажбите и персонализиране на отношението към клиентите на компанията, както и за анализ и по-добро планиране на дейността на бизнеса.

По време на своята дейност в процеса на продажба на стоки и услуги всяка компания достъпва до информация и данни, които обикновено не се използват от търговския екип. Привеждайки тази информация в подходяща форма за анализ, CRM и BI решенията създават основата за вземането на управленски и търговски решения, давайки отговори на редица въпроси, свързани с предлагане на допълнителни продукти и услуги на съществуващи клиенти или правилно таргетиране на потенциалните такива.

Българските компании ще имат възможност да се запознаят с най-добрите решения и практически опит в областта. Лектори ще бъдат водещите консултанти Явор Янкулов, Жанет Найденова и Мария Донева, ИТ експертите Александър Захариев от GARTNER и професионалния CRM Консултант Георги Лазаров с над 10 годишен опит в областта извън България.

Конференцията за CRM/BI е насочена към нуждите на застрахователни и финансови институции, големите търговски вериги и дистрибутори, телекомуникационните компании, туристическите агенции и хотелите, и малките и средни производители в България, които са ориентирани към клиента и неговите нужди. Към момента интерес към събитието са проявили ръководители от висшия управленски състав на различни фирми, търговски и маркетинг директори, мениджъри „бизнес развитие", Организаторите от сп. ENTERPRISE очакват конференцията да бъде посетена от над 200 представители на бизнес средите в България.

За пореден път ще бъде приложен и Networking методът (възможност за неформални срещи между участници и лектори във форума), който доказа ефективността си по време на бизнес конференциите, организирани от списанието. Той позволява на участниците да имат по-голяма полза от включването си в подобни събития и дори да реализират бизнес и нови партньорства.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg